خواص درمانی چای زنجبیل

۰

چای زنجبیل با سرطان مقابله می‌کند، سنگ کلیه را دفع می‌کند، برای کبد مفید است و خواص بسیار دیگری دارد. زنجبیل یکی دیگر از آن “فراخوراکی” هایی است که هزاران سال است همواره با خواص شگفت انگیزش موجب حیرت طبیبان و مردم عادی شده است. این روزها، دانشمندان مدام خواص جدیدی از آن را کشف می‌کنند یا خواص مشهور آن را به‌طور علمی به اثبات می‌رسانند. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد زنجبیل می‌تواند ۱۰۰۰۰ بار قدرتمندتر از داروهایی باشد که در شیمی‌درمانی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

در مقاله‌ای که با موضوع خواص ضد سرطانی زنجبیل، به‌خصوص در مورد سرطان سینه، نگاشته شده است، نشان داده می‌شود در زنجبیل، هنگامی‌که خشک‌شده و یا پخته می‌شود، موادی فعال می‌شوند که با سلول‌های اصلی زایندۀ سرطان سر سازگاری ندارند. نکتۀ حیرت‌انگیز اینجاست که این مواد تنها با سلول‌های سرطانی درگیر می‌شوند و با سلول‌های سالم کاری ندارند، چیزی که متأسفانه در شیمی‌درمانی و داروهای ضد سرطان همواره یک معضل بوده است، چراکه آن‌ها سلول‌های سالم را نیز از بین می‌برند.

سلول‌های اصلی زایندۀ سرطان را معمولاً سلول‌های مادر می‌نامند، ازاین‌رو که  این سلول‌ها مولد سلول‌های دختر هستند، یعنی آن دسته از سلول‌های سرطانی که تکثیر و تبدیل به تومورها می‌شوند. همان‌طور که پژوهش‌های اخیر نشان داده‌اند، شیمی‌درمانی نمی‌تواند در بسیاری از موارد این سلول‌های مادر را از بین ببرد و سرطان پس از درمان عود می‌کند. زنجبیل می‌تواند در درمان سرطان‌های تخمدان و پروستات مؤثر واقع شود.

خواص دیگر زنجبیل برای سلامتی

به‌جز خواصی که زنجبیل در مقابلۀ با سرطان از خود نشان می‌دهد، خواص دیگری نیز دارد که در اینجا به آن‌ها اشاره می‌کنیم. زنجبیل به سبب خواص ضدالتهابی، ضدانگلی، ضدویروسی و آنتی‌باکتریال خود یکی از قدرتمندترین خوراکی‌های قرن بیست و یکم به‌حساب می‌آید. می‌دانیم که زنجبیل غنی از ویتامین سی، منیزیم و مواد معدنی دیگری است که همگی برای سلامتی اهمیت بسیار دارند. همچنین زنجبیل هزاران سال است که به ‌فایده‌هایش در محافظت از دستگاه گوارشی و تقویت سیستم ایمنی معروف است. زنجبیل یک مسکن قوی است، در درمان بیماری‌های قلبی می‌تواند مؤثر واقع شود، ضد آسم است و خواص بسیار دیگری نیز دارد.

طرز تهیۀ چای زنجبیل

یکی از بهترین راه‌های بهره‌مند شدن از خواص زنجبیل، نوشیدن چای آن است. بعضی‌ها زنجبیل را قطعه‌قطعه می‌کنند و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌جوشانند. این نوشیدنی، که معمولاً شکر به آن اضافه نمی‌کنند و با همان طعم طبیعی استفاده می‌شود، در درمان بسیاری از ناراحتی‌های ریزودرشت مؤثر واقع می‌شود. چای زنجبیل را باید با شیر نارگیل، زردچوبه و زنجبیل درست کنید و با عسل آن را شیرین کنید.

ترکیبات:

  • عسل
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری دانۀ زنجبیل
  • یک‌چهارم  قاشق چای‌خوری دانۀ زردچوبه
  • شیر نارگیل
  • یک فنجان آب

طرز تهیه:

آب را بجوشانید. زنجبیل و زردچوبه را داخل آب بریزید و بگذارید ۷ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. شیر را اضافه کنید و سپس در فنجان بریزید. می‌توانید با عسل چایتان را شیرین کنید.

لطفی به خودتان و به زندگی‌تان بکنید و نوشیدن این چای را به عادتی روزانه تبدیل کنید!

۴.۰۰ میانگین امتیازدهی (۸۰% امتیاز) - ۴ رای
اشتراک گذاری:

درباره نویسنده/مترجم

صادق خالدی

کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه شهید بهشتی، از سال 1394 با تن مین در زمینۀ ترجمۀ متون مرتبط با سلامتی جسم و روان، موفقیت در زندگی و در کسب و کار، فرهنگ عمومی و پیشرفت شخصی همکاری می‌کند.

پاسخ دهید

+ بیست هفت = 29