فواید باورنکردنی انگور

۰

انگور یکی از خوشمزه‌ترین و مغذی‌ترین میوه‌هاست. در این مقاله، برای کسانی ‌که تاکنون با فواید غذایی انگور آشنا نشده‌اند، چند دلیل برای این‌که انگور را در سبد خرید خود قرار دهند می‌آوریم:

۱. به درمان آکنه کمک می‌کند: آنتی‌اکسیدانی به ‌اسم رسوراترول، که از انگور مشتق می‌شود، می‌تواند از رشد باکتری‌های آکنه‌زا جلوگیری کند. برطبق گفتۀ متخصصان، آنتی‌اکسیدان موجود در انگور، همراه با درمان‌های تجویزشده برای آکنه، مثل بنزوئیل‌پراکسید، می‌تواند درمان موثری برای آکنه باشد.

۲. سیستم گوارشی‌تان را سالم می‌کند: وجود فراوان فیبر و مواد مغذی در انگور به سلامتی سیستم گوارشی کمک می‌کند و از یبوست و سوءهاضمه پیشگیری می‌کند. مصرف فیبر موجب اجابت مزاج سالم می‌شود. برای کسانی‌ که به‌صورت روزانه فیبر مصرف نمی‌کنند، انگور راهی خوشمزه و با شاخص قندخون کم برای برآوردن نیازهای فیبری است.

۳. عصارۀ هستۀ انگور: عصارۀ دانۀ انگور (مشتقی صنعتی از دانۀ انگور) خواص درمانی فراوانی دارد، همچون درمان کلسترول بالا و پیشگیری از سرطان. گنجاندن عصارۀ دانۀ انگور و همچنین کلسیم در رژیم غذایی می‌تواند قدرت استخوان‌ها را بهبود بخشد و به درمان ضعف استخوان کمک کند.

۴. به مدیریت آسم کمک می‌کند: ثابت شده است که رژیمی ثابت و پر از مواد مغذی به مدیریت آسم کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که کودکانی که زیاد میوه مصرف می‌کنند (مثل انگور) به احتمال زیاد کمتر علائم نظیر آسم را از خود نشان می‌دهند. همچنین، عصارۀ دانۀ انگور دارای خواص ضدالتهابی است. مطالعات نشان می‌دهند عصارۀ دانۀ انگور عملکرد ریه را بهبود می‌بخشد و ظرفیت ریه را افزایش می‌دهد.

۵. به مدیریت دیابت کمک می‌کند: عصاره‌ای که از پوست انگور مشتق شده است (عصارۀ پوست انگور) می‌تواند برای کمک به مدیریت دیابت استفاده شود. مطالعات همچنین نشان می‌دهند شاخص قندخون پایین انگور می‌تواند برای کسانی‌ که از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند مفید باشد. متخصصان با توجه به ارزش تغذیه‌ای بالا و مقدار کالری کم این میوه، انگور قرمز و سیاه را برای افرادی که دیابت دارند پیشنهاد می‌کنند.

۶. خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد: مطالعات نشان می‌دهند مصرف انگور و پلی‌فنول‌های دیگر با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در ارتباط است. انگورها شامل تنوع گسترده‌ای از ترکیبات پلی‌فنول (نظیر رسوراترول) هستند. مصرف روزانۀ این مواد مغذی به سلامت قلب‌وعروق کمک می‌کند.

۷. از سرطان پیشگیری می‌کند: انگور حاوی مواد شیمیایی طبیعی قدرتمندی است که فواید بی‌شماری دارند و حتی برای کمک به کاهش یا پیشگیری از سرطان شناخته‌شده‌اند. بر طبق مطالعات، این مواد شیمیایی توانایی توقف سلول‌های سرطانی را دارند. همچنین، این باور وجود دارد که چندین مادۀ موجود در انگور نقشی قابل‌توجه در طول عمر افراد ایفا می‌کنند.

۸. به محافظت از بینایی کمک می‌کند: انگور نه‌تنها به پیشگیری از سرطان و درمان دیابت کمک می‌کند بلکه برای بینایی هم مفید است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند مصرف مداوم انگور از ساختار شبکیۀ چشم حافظت می‌کند و از زوال شبکیه جلوگیری می‌کند.

۴.۱۷ میانگین امتیازدهی (۸۳% امتیاز) - ۶ رای
اشتراک گذاری:

درباره نویسنده/مترجم

زهرا بختیاری پور

دانشجوی مقطع کارشناسی رشتۀ مترجمی زبان انگلیسی در دانشگاه بوعلی سینای همدان است.

پاسخ دهید

یک + شش =