نُه نکتۀ کلیدی در راه ثروتمند شدن

۰

در راه ثروتمند شدن و رسیدن به موفقیت‌های کاری، چه کارهایی باید بکنیم؟ پاسخی که تقریباً همه بر سر آن اتفاق‌نظر دارند این است که باید ذهنیت جدیدی در خود به‌وجود بیاوریم. برخی از افکار گذشته را دور بریزیم و افکار جدیدی را جایگزین آن‌ها کنیم. در کنار این کار، باید چند نکتۀ کوچک اما بسیار مهم را نیز رعایت کنیم. ۹ نکتۀ به‌ظاهر کوچکی که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد کارهایی هستند که باید در فاصلۀ ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجامشان دهید تا در سالهای ۳۰ تا ۴۰ سالگی بتوانید به موفقیت‌های مالی بزرگی دست پیدا کنید. این نکات از میان تجربه‌های چند تن از بزرگ‌ترین میلیونرهای جهان برگزیده شده‌اند.

۱. روی درآمد تمرکز کنید.

گرانت کاردون می‌گوید در دنیای اقتصادی امروز که با سرعت سرسام‌آوری روبه‌جلو حرکت می‌کند، دیگر نمی‌توان مانند دنیای سنتی و روزهای دور قرون گذشته، با پس‌انداز کردن ثروتمند شد. گرچه پس‌انداز کردن یکی از ضروریات در مسیر ثروتمند شدن است، درنهایت باید تمرکز خود را روی درآمد بیشتر بگذاریم و با همۀ توانمان سعی کنیم درآمدمان روز به‌روز بیشتر شود.

۲. هدفتان از پس‌انداز کردن سرمایه‌گذاری باشد، نه پس‌انداز صرف.

کاردون می‌گوید کسانی که پس‌انداز می‌کنند تا صرفاً پس‌انداز کرده باشند آب در هاون می‌کوبند. به عقیدۀ او، هدف از پس‌انداز کردن باید سرمایه‌گذاری در آینده باشد و کسانی که این کار را به بهترین شکل انجام می‌دهند ازنظر مالی موفق‌ترین افراد خواهند بود.

۳. کمک بخواهید.

دنیل الی تعریف می‌کند که در دوران کاری خود بارها پیش آمده است که در طول یک ماه ده‌ها متخصص به او کمک می‌کرده‌اند. از وکیل و مربی شخصی گرفته تا دستیار و آشپز. وی بر این باور است که باید خودخواهی را کنار گذاشت و کارها را تقسیم کرد تا بتوان به نتیجه رسید. این کار شاید در ابتدا هزینۀ سنگینی داشته باشد، اما نتایج درخشانی در پی خواهد داشت.

۴. قاطع باشید.

تاک هیوز توصیۀ جالبی برای ما دارد: او می‌گوید بهتر است تصمیم‌های جزئی را از مدت‌ها قبل بگیرید و انرژی ذهنی خود را ذخیره کنید. «من می‌دانم در تک‌تک روزهای هفتۀ آینده چه لباسی برای محل کارم به تن دارم و برای صبحانه چه چیز می‌خورم.»

۵. خودنمایی نکنید؛ خودتان باشید.

کاردون می گوید من وقتی میلیونر شدم، ماشینم هنوز همان تویوتا کمری همیشگی بود. وی باور دارد مردم باید ما را از روی اخلاق کاری ما بشناسند، نه از روی ظاهر.

۶. بدانید چه زمانی باید ریسک کنید.

دنیل الی می‌گوید گاهی در کار یا زندگی شخصی مجبور می‌شوید پرش بزرگی به‌سویی ناشناخته داشته باشید. شاید در ابتدا کمی ترسناک باشد، اما وقتی در آن‌سوی فرود می‌آیید، همه‌چیز تغییر می‌کند و نتیجۀ ریسک خود را می‌بینید. بدانید کجا و کی باید ریسک کنید و قاطعانه دست به عمل بزنید.

۷. برای ۱۰ میلیون دلار تلاش کنید، نه ۱ میلیون.

کاردون می‌گوید روی این سیاره پول کم نیست. چیزی که کم است آدم‌هایی‌اند که به‌قدر کافی بزرگ فکر کنند. از همان ابتدا، بزرگ فکر کنید. برای ۱۰ میلیون دلار کارتان را آغاز کنید، نه ۱ ‌میلیون.

۸. مهارت‌های ارتباطی را بیاموزید.

الی می‌گوید در طول دوران کاریتان بیش از هر چیز با آدم‌ها در ارتباط خواهید بود. یاد بگیرید چه طور با آن‌ها ارتباطات مؤثر برقرار کنید و مطمئن باشید این مهم‌ترین مهارت شما در طول کارتان خواهد بود.

۹. در خودتان سرمایه‌گذاری کنید.

تاکر می‌گوید مهم‌ترین سرمایه‌گذاری عمرش در خودش بوده است. «حداقل روزی سی دقیقه مطالعه کنید. به پادکست‌های موردعلاقۀ خود گوش دهید و دانش مربوط به کار خود را، از هرکجا که می‌توانید، کسب کنید.»

۳.۵۰ میانگین امتیازدهی (۷۱% امتیاز) - ۶ رای
اشتراک گذاری:

درباره نویسنده/مترجم

صادق خالدی

کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه شهید بهشتی، از سال 1394 با تن مین در زمینۀ ترجمۀ متون مرتبط با سلامتی جسم و روان، موفقیت در زندگی و در کسب و کار، فرهنگ عمومی و پیشرفت شخصی همکاری می‌کند.

پاسخ دهید

5 × هفت =